ПИЛЕШКИ ШИШ

ПИЛЕШКИ ШИШ

крехко пилешко филе изпечено на жар

120 гр.

СВИНСКИ ШИШ

СВИНСКИ ШИШ

охладен свински бут изпечен на жар

120 гр.

КАРНАЧЕ

КАРНАЧЕ

карначе собствено производство с ароматни подправки изпечено на жар

200 гр.