КЮФТЕТА ПО ЦАРИГРАДСКИ

КЮФТЕТА ПО ЦАРИГРАДСКИ

собствено производство кайма и пюре от пресни картофи

250 гр.

РУЛО СТЕФАНИ

РУЛО СТЕФАНИ

собствено производство кайма, варени яйца, кисели краставички, кашкавал

350 гр.

ГНЕЗДО ОТ КАЙМА

ГНЕЗДО ОТ КАЙМА

собствено производство кайма, пресни яйца, кашкавал, свежи подправки

300 гр.

ПЪЛНЕНИ ЧУШКИ С КАЙМА

ПЪЛНЕНИ ЧУШКИ С КАЙМА

собствено производство кайма, червена капия, млечен сос, ароматни подправки

300 гр.

КЮФТЕТА ПО ЧИРПАНСКИ

КЮФТЕТА ПО ЧИРПАНСКИ

собствено производство кайма, пресни картофи, доматен сос

300 гр.

ПЪРЖЕНИ КЮФТЕТА

ПЪРЖЕНИ КЮФТЕТА

собствено производство кайма от охладено българско месо

55 гр.