БОБ С ЛЮТЕНИЦА

БОБ С ЛЮТЕНИЦА

сварен салатен боб, лютеница, лук, пресни подправки

100 гр.

КАРТОФИ СОТЕ

КАРТОФИ СОТЕ

задушени пресни картофи, лук, свежи подправки

100 гр.

САЛАТА ДОМАТИ И КРАСТАВИЦИ

САЛАТА ДОМАТИ И КРАСТАВИЦИ

домати, краставици, лук, магданоз

100 гр.

СНЕЖАНКА

СНЕЖАНКА

изцедено кисело мляко, пресни краставици, пресен копър

100 гр.

САЛАТА ЗЕЛЕ С МОРКОВИ

САЛАТА ЗЕЛЕ С МОРКОВИ

прясно зеле, моркови, свежи подправки

100 гр.

ВИНЕН КЕБАП

ВИНЕН КЕБАП

кебап от свински късчета месо, специален сос, варен ориз

300 гр.